Star Trek -hottiksen tiimalasikurvit piukassa mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen tähtikaunotar Alice Eve nähtiin tänä vuonna Star Trek Into Darkness -elokuvassa. Nainen kertoi vastikään uskovansa alieneihin. Hän oli kuullut asiasta tositarinan elokuvaohjaaja JJ Abramsilta, joka oli aikoinaan tavannut NASA:n astronautteja.

Nyt Alice on jälleen päässyt huomion keskipisteeksi, mutta tällä kertaa pukeutumisensa ansiosta. Neitokainen nähtiin Los Angelesissa Star Trek Into Darkness -elokuvan DVD ja Blu-ray -ensi-illassa upeassa tummansinisessä mekossa, joka korosti täydellisesti vaalean näyttelijättären kurveja, eikä liiemmälti peitellyt tämän poviosastoa.

Alice Eve on nähty aiemmin elokuvissa Sex and the City 2, Men in Black 3 ja The Decoy Bride. Neitokaisella on erikoinen vaiva, sillä hänen toinen silmänsä on sininen ja toinen vihreä. 31-vuotias Eve vietti kasvuvuotensa Englannissa, mutta on sittemmin ammattinsa takia matkustanut maailmalla.