Frederik sivalsi heti BB-tulokasta: ”Hirvee julkkis oot varmaan?”

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan käynnissä olevalle tuotantokaudelle oli alunperin määrä saada asukkaaksi julkkiksia, mutta siinä ohjelman tuotanto ei kuitenkaan onnistunut oikeiden julkkisten kieltäytyessä kunniasta. Frederik on talon ainoa julkkisstatuksen ansaitseva asukas.

Talosta kesken kisan poistettujen Andy McCoyn ja Marianne Kallion tilalle asteli tänään uusi asukas Anne-Mari Miettinen, joka ei ainakaan nostanut ohjelman julkkisten tasoa. Anne-Mari on nimittäin vilahtanut aikoinaan Matkaoppaat-ohjelmassa. Frederik on aiemminkin tuonut julki pettymyksensä ohjelman julkkisten tasosta, ja tänään hän sivalsi samalla tavalla myös Anne-Maria.

– Me ollaan kyllä nähty joskus jossain, Claudia totesi Anne-Marille.

– En usko. En käy sellaisissa bileissä, Anne-Mari vastasi.

– Hirvee julkkis oot varmaan? Frederik sivalsi.

– No en nyt sanois, Anne-Mari itsekin nauroi.

– Mä oon ollut nyt vuoden ajan lentoemäntänä FlyBellä. Me lennetään kotimaan ja Euroopan lentoja, Anne-Mari kertoi työstään.

Keskustelu jatkui lentoyhtiöistä ja lentoreiteistä.