Justin Bieber -lippuhuijari rysän päältä kiinni – tyhmyydestä sakotettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen teinitähti Justin Bieber lukeutuu maailman suosituimpiin artisteihin, ja hänen keikkojensa liput myyvät kuin häkä. Teinitähden suosio on saanut myös lukuisat huijarit liikkeelle siinä toivossa, että he voisivat tehdä rahaa Bieberin fanien avulla.

Eräs brittiläinen mies on nyt onnistunut huijaamaan tuhansia euroja rahaa Justin Bieberin faneilta myymällä heille olemattomia konserttilippuja. 27-vuotias mies mainosti internetissä myyvänsä VIP-lippuja tähden maaliskuussa järjestetylle loppuunmyydylle Lontoon keikalle.

Daily Mail -lehden mukaan mies onnistui tienaamaan yhdestä VIP-lipusta jopa 1.000 puntaa, eli liki 1.190 euroa. Hän myi olemattomia lippuja myös kesäkuussa Glasgowssa järjestettyyn The Stone Roses -yhtyeen konserttiin.

Mies ei kuitenkaan ollut erityisen etevä huijari, vaan jäi lopulta helposti kiinni käytettyään omaa nimeään, kännykkäänsä, tilinumeroaan ja sähköpostiosoitettaan. Huijari myönsi oikeudessa syyllisyytensä viiteen petokseen, ja hänet tuomittiin 12 kuukaudeksi vankeuteen sekä maksamaan varastamansa rahat takaisin uhreille. Mies perusteli tekojaan hänelle kertyneillä uhkapeliveloilla.