Känniääliö varasti kissan – tuli pian katumapäälle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Humalatila saa ihmisen usein päätymään hölmöihin tekoihin. Suomessa känniöykkäröintiä saa todistaa lähes joka viikonloppu, mutta osataan sitä rapakon takanakin. Nyt eräs amerikkalaismies varasti päihtyneenä kissan – ja väitti tapahtunutta silkaksi vahingoksi.

Hän kertoi Craigslist-sivuston ilmoituksessa vieneensä kissan mukanaan, koska luuli sitä tavalliseksi katukissaksi. Seuraavana aamuna koitti yllätys, kun mies huomasi eläimellä kaulapannan, jossa luki sen nimi – Django.

Hän julkaisi ilmoituksen myyntisivustolla, koska haluaa palauttaa lemmikin takaisin omistajalleen. Henkilön mielestä unisilmäinen kissa vaikuttaa olevan pilvessä, vaikka se ei olekaan.

Mies kertoi syöttäneensä kissalle juustoa koko aamun ja pelkäävänsä nyt, että eläin ulostaa hänen matolleen. Hän kehotti ilmoituksessaan omistajaa hakemaan eläimensä ja pyysi myös anteeksi vahingossa tehtyä varkautta, uutisoi Daily Mirror -lehti.