Selena Gomezin seksikäs lavaolemus herättää huomiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaiset teini-idolit muuttavat usein jossain vaiheessa tyyliään koko perheen Disney-tähdistä rouhean seksikkäiksi esiintyjiksi. Yksi esimerkki tästä on viime aikoina runsaasti kohua uudella imagollaan herättänyt Miley Cyrus, mutta myös Selena Gomez on kertonut haluavansa olla paha tyttö.

21-vuotias laulajatar on ilmeisesti ryhtynyt tuumasta toimeen, sillä hänen lavaolemuksensa on edustanut varsin rohkeaa tyyliä parhaillaan käynnissä olevalla maailmankiertueella. Selena Gomez on nähty keikoilla esimerkiksi valkoisessa, varsin läpikuultavassa paidassa.

Lontoon Hammershmith Apollossa esiintyessään tähdellä oli jalassaan tiukat nahkashortsit, kun taas Madridissa hän esiintyi niukoissa valkoisissa ”hotpants”-tyylisissä shortseissa.

Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Musiikillinen ura käynnistyi vuonna 2006 Brain Zapped -elokuvan tunnuskappaleella. Neitokainen muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan kanadalaiseen Justin Bieberiin, ja äskettäin Selena tunnusti, että poppari on hänen elämänsä mies.