Tosielämän merenneito käytti 3 700 euroa silikonipyrstöön

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Merenneito on tarunomainen satuolento, joka viehättää montaa nykypäivän ihmistäkin kauneutensa vuoksi. Jotkut ihastelevat vesi-ihmistä niin paljon, että haluavat muuntautua itse merenneidoksi.

25-vuotias brittiläinen Mairead Kelly pukeutuu vapaa-ajallaan 3.700 euroa maksavaan silikonipyrstöön ja uiskentelee vesistöissä kahden merenneidoista innostuneen ystävänsä kanssa. Kun Cambridgen yliopistosta valmistunut neito sairastui aivokasvaimeen, harrastus auttoi leikkauksista toipumisessa.

– Olin aluksi varovainen mennessäni veteen. En tiennyt, miten nenäni ja poskionteloni reagoisivat paineeseen, mutta siitä ei ole tullut ongelmia. Uiminen on auttanut toipumistani. Olen vahvempi kuin vuosiin, kertoi Mairead Kelly Daily Mirror -sivustolle.

Nainen viettää ystäviensä kanssa viikoittain kymmenen tuntia merenneitouinnin harjoitteluun. He uiskentelevät silikonipyrstöineen jäätävissä järvivesissä ja uima-altaissa. Merlesque-nimellä tunnettu trio on herättänyt kiinnostusta ihmisissä, ja sitä on pyydetty esiintymään bileissä Ibizalla ja Australiassa.