Antti Tuiskulta korumallisto: ”Tuntuu omalta jutulta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Antti Tuiskun tuleva syksy on täynnä jännittäviä tapahtumia, sillä 10. lokakuuta starttaa laulajan 10-vuotisjuhlakiertue. Sitä ennen on kuitenkin luvassa uudenlainen aluevaltaus. Tuisku on tehnyt viime aikoina yhteistyötä oululaisen Nikama Design Oy -yrityksen kanssa.

Tuloksena on syntynyt pian päivänvalon näkevä korumallisto, jossa yhdistyy kaksi pohjolalaista taiteellista näkemystä.

– Olen pitänyt heidän teräskorujaan jo puolentoista vuoden ajan. Olen aina tykännyt niistä todella paljon. Kesällä meillä lähti ajatus, että mitä jos tehtäisiin yhdessä oma mallisto. Se on tulossa myyntiin parin viikon päästä syksyn kiertueelle, Antti Tuisku kertoi Staralle.

– Kyse ei ole pelkästään minun nettikaupassa myytävästä fanituotteesta, vaan mallisto tulee myös kultasepänliikkeisiin.

Korumallistosta on voinut saada esimakua jo Tuiskun Instagram-sivulta, jossa poppari julkaisi pari viikko sitten kuvia itsestään kaulakoru yllään. Niin ikään Toisenlainen tie -kiertueen teaser-videolla Antti paitsi riisui paitansa, myös esitteli logoaan kantavaa riipusta. Kyselimme laulajan mielipiteitä tuotteistamisesta.

– Tuotteistaminen oli alkuaikoina paljon suurempaa. Jos fanitan itse Madonnaa, niin on hienoa saada vaikka uusimman kiertueen huppari. On hyvä, että on olemassa oheistoimintaa ja -myyntiä, mutta en koskaan halua lähteä sellaisiin yhteistyökuvioihin, mitkä eivät tunnu omilta.

– Kaikennäköisiä kyselyitä tulee vähän väliä. Nikama tuntuu omalta jutulta, koska olen pitkään käyttänyt heidän korujaan. He ovat Pohjois-Suomesta kotoisin ja meillä yhdistyy samankaltainen filosofia. Heidän korusuunnittelussaan on ollut sellainen ajatus, että jokainen ihminen on yksilöllinen ja riittää sellaisena kuin on. Sitä sanomaa haluan itsekin tuoda esille musiikissani.