Benedict Cumberbatch seuraava Star Wars -pahis?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walt Disney -yhtiön uutisoitiin alkuvuodesta ostaneen oikeudet Star Wars -saagaan. Tuotantoyhtiö ilmoitti nopeasti suunnittelevansa elokuvasarjalle kolmea uutta jatko-osaa. Ensimmäinen uusi Star Wars -elokuva saa ensi-iltansa näillä näkymin vuonna 2015, ja sen ohjaajana toimii Lost-sarjan luoja J.J. Abrams.

Uusien Star Wars -elokuvien mahdollisista näyttelijöistä on käyty internetissä runsaasti spekulaatiota. Nyt Film Chronicles -verkkosivusto kertoo, että brittinäyttelijä Benedict Cumberbatch olisi kiinnitetty elokuvasarjan seuraavaan osaan. Tietoa ei ole toistaiseksi vahvistettu tuotantoyhtiön toimesta.

Badass Digest -verkkosivuston mukaan Cumberbatchin huhutaan esittävän elokuvan pahista, mahdollisesti Sith-lordia. Huhun paikkansapitävyyttä puoltaa muun muassa se, että tähti jättäytyi taannoin pois Guilldermo del Toron Crimson Peak -elokuvasta vähin äänin.

Brittiläinen Benedict Cumberbatch tunnetaan suurena Star Wars -fanina. Uusi Sherlock -sarjan kautta maailmanmaineeseen noussut tähti nähtiin myös J.J. Abramsin tuoreessa Star Trek Into Darkness -elokuvassa.