Lucy Mecklenburgh paljasti tiimalasivartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-babena televisiouransa jälkeen tunnettu Lucy Mecklenburgh on eräs brittilehtien lemmikeistä kauneutensa ja romanssisotkujensa vuoksi. Nainen erosi eksästään Mario Falconesta pettämiskohun takia, ja on sittemmin keskittynyt uraansa.

Nyt 22-vuotias Lucy esitteli täydellisyyttä hipovaa vartaloaan uima-altaalla. Ystävien seurassa rentoutunut tummaverikkö oli pukeutunut punaisiin bikineihin, jotka sointuivat hyvin tähden rusketukseen ja ruskeasävyisiin hiuksiin. Rento Mecklenburgh oleskeli altaalla minimaalisessa meikissä.

Eronsa jälkeen entinen TOWIE-sarjan tähti vietti aikaansa ulkomaanmatkoilla, mutta hän näyttää hiljalleen palanneen arkielämän pariin. Taannoin Lucy poseerasi FHM-miestenlehden kannessa punaisessa alusvaatekokonaisuudessa. Hän on kertonut saavuttaneensa timmin vartalonsa säännöllisellä ja uutteralla treenillä sekä terveellisellä dieetillä.