Kotietsintä paljasti: Murtovaras harrasti seksiä koirien ja hevosten kanssa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Eläinseksi on eräs kiistellyimmistä aiheista seksuaalisen kanssakäymisen alueella. Yleisen näkemyksen mukaan kyse on viattoman luontokappaleen hyväksikäytöstä, minkä vuoksi monissa maissa teko onkin rangaistava rikos.

Nyt eräs brittimies pidätettiin murtovarkauden takia, ja siksi poliisit tekivät hänen luonaan kotietsinnän. Etsintä paljasti ällöttävän salaisuuden, sillä 41-vuotiaan miehen kokoelmista löytyi videoita, joissa hän harrastaa seksiä kahden koiran ja hevosen kanssa. Mies kertoi poliiseille tehneensä vain kokeiluja.

Hän väitti, ettei ollut esimerkiksi koirien kanssa tehnyt muuta kuin maannut sängyllä ja antanut eläimen tehdä loput. Hän etsi taannoin uusia eläinystäviä Facebookin välityksellä ”työprojekteihinsa”. Poliisi uskoo Redfearnin suunnitelleen videoiden jakamista internetissä.

Hän myönsi kuulusteluissa poseeranneensa seksiaktien lisäksi pornokuvissa. Oikeudessa miestä kiellettiin omistamasta eläimiä kymmeneen vuoteen. Istunnossa Redfearn kertoi itse tulleensa koiran raiskaamaksi ollessaan 12-vuotias. Vankilaan mies ei joutunut, koska videomateriaalilla eläimien ei nähty kärsivän, uutisoi Metro-lehti.