Sara Sieppi paljasti toiveensa: ”Pari jääkiekkoilijaa olis kiva”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta on lähtenyt vajaassa parissa viikossa jo neljä ihmistä, joista kaksi häädettynä ja kaksi sääntörikkomusten takia. Tilalle asteli tosin eilen yksi uusi tulokas. Eilen illalla keskustelut liittyivät pitkälti samana iltana tapahtuneeseen häätöön.

Häätöäänestyksessä olivat Frederik, Claudia Eve ja Susanna Indren, joista viimeksi mainittu passitettiin lopulta kotiin. Teppo vitsaili illalla Frederikille, että tämä olisi halunnut lähteä kotiin ja harrastamaan petipuuhia.

– Reetu oli ihan saletti, että se pääsee laittamaan tänään. Ajatteli olevansa selässä jo tähän aikaan, Teppo naureskeli.

– Minkälaisia asukkaita sä Sara haluaisit tänne, Frederik kysyi Sara Siepiltä.

– Pari jääkiekkoilijaa olis kiva, Sara paljasti toiveensa.

– Kato, kato! Se haluais tänne pari ilmaveivaajaa, Teppo naureskeli.

Samalla keskustelu siirtyi talosta sääntörikkomusten takia poistettuihin asukkaisiin. Nykyisten asukkaiden mielestä molemmissa tapauksissa syynä on ollut alkoholi, jota ilman sääntörikkomuksia ei todennäköisesti olisi tapahtunut.