Mies, tässä 9 vinkkiä täydelliseen suuseksiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naisille jaetaan usein vinkkejä erinomaista suuseksiä varten, mutta yhtä paljon naisetkin rakastavat olla ottavana osapuolena. Miehen naiselle antama suuseksi onkin yleisesti yksi stimuloivista tavoista tuottaa partnerille mielihyvää. Kuinka se sitten tehdään oikein?

Jotta mies oppisi tuntemaan naisensa, kannattaa suuseksiä harrastaa mahdollisimman usein. Kaksilahkeisten kannattaa muistaa, että suu ja kieli ovat suurenmoinen yhdistelmä, jonka avulla voi imeä, näykkiä, hieroa ja nuolla, Femail First vinkkaa.

Suuseksi kannattaa aloittaa hellästi ja rauhallisesti nuolemalla naisen ulompia häpyhuulia kiusoittelevasti. Kieltä ei kuitenkaan kannata upottaa hänen sisäänsä – ainakaan tässä vaiheessa. Kielenkärjellä tapahtuva klitoriksen pyörittely tuntuu varmasti uskomattomalta ja miehen kannattaa käyttää kieltä klitorikseen painaen ja intensiivisesti hellien sen sijaan, että tyytyisi vain kutittelemaan herkkää paikkaa.

Nuolemisen ohella voi antaa myös käsille tekemistä esimerkiksi naisen rintoja hieromalla tai nännejä puristelemalla. Kun naisen klitoris on sykkeessä, voi mies upottaa kielensä naisen sisään tai ainakin huulille. Ulompia häpyhuulia voi myös pitää käsillään avoimena siten, että koko komeus avautuu helpommin käsiteltäväksi.

Miehet yleensä huomaavat naisensa orgasmin saapumisen, ja tällöin kannattaakin jatkaa klitoriksen kanssa voimakkaalla nuolemisella tai jopa pienellä näykkimisellä. Mies voi myös panna sormensa naisen vaginaan suuseksin ajaksi. Suuseksiä pidetään naisen varmimpana tapana saavuttaa orgasmi, joten mikäli sen tekee oikein, on molemminpuolinen tyytyväisyys makuuhuoneen puolella saavutettu.