Christopher Walkenia ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Christopher Walken on tullut suurimmalle osalle suomalaisista tutuksi erityisesti pahisten rooleistaan lukemattomissa elokuvissa. Pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt tähti nähdään tänä vuonna kahdessa elokuvassa.

Nyt Christopher Walken on kuvattu lenkkeilemässä Hollywoodin maineikkaalla Sunset Boulevardilla, jossa häntä oli tuskin tunnistaa. Vuodet ovat tehneet tehtävänsä, eikä Walken ole ilmeisestikään turvautunut kirurgin veitseen, kuten monet hänen kollegansa.

70-vuotias Christopher Walken on amerikkalainen näyttelijäveteraani, joka on tähdittänyt vuonna 1966 alkaneella urallaan kymmeniä elokuvia ja muita tuotantoja. Oscar-palkinolla hänet palkittiin parhaasta miessivuosasta elokuvassa Kauriinmetsästäjä. Muita hänen suosituimpia elokuviaan ovat muun muassa James Bond 007 ja Kuoleman katse, Pulp Fiction, True Romance ja Ota kiinni jos saat.