Hampaaton mies puraisi naapurin penistä: ”Vain raaka puraisu”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Naapuririita voi kulminoitua väkivaltaiseksi periaatteessa mistä tahansa syystä, mutta kovin rajut yhteenotot ovat melko harvinaisia. Nyt brittiläinen Jason Martin hermostui kuitenkin naapurinsa Xbox-musiikista tavalla, joka meni liian pitkälle.

41-vuotias mies lähetti metelistä ärsyynnyttyään naapurilleen viestin, jossa hän pyysi tätä hiljentämään äänenvoimakkuutta. Riita eteni kuitenkin nopeasti fyysiseksi, kun miehet kohtasivat toisensa. Niskalenkki ja pyjamapuku mahdollistivat sen, että Martin puri naapurinsa Richard Hendersonin penistä lähes hampaattomalla suullaan.

Purema teki niin pahaa jälkeä, että penikseen laitettiin tikkejä tapauksen jälkeen. Oikeudessa yksihampainen Martin ei ajatellut purevansa erityisesti naapurinsa penistä, kun iski siihen hampaansa kuin voileipään.

– En ole homoseksuaali, enkä missään nimessä pistäisi miehen penistä suuhuni. Se oli vain raaka puraisu, tartuin siihen alueeseen kiinni. En tiennyt, oliko kyseessä penis, kivekset, jalka vai käsi. Minua hakattiin ja olin peloissani, kertoi Martin oikeudessa Gawker-sivuston mukaan.