Koira oli järkyttävän turkkinsa vanki – unohti miten kävellään

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Koirat ovat sanonnan mukaan ihmisen parhaita ystäviä, mutta omistajat eivät aina ymmärrä kohdella eläimiä niiden arvolle sopivalla tavalla. Joskus tapaukset ovat suorastaan eläinrääkkäystä.

Nyt uutisiin on päätynyt Ginger-niminen koira, jonka omistaja oli luonteeltaan hamstraaja. Henkilö ei kyennyt tavaroita täynnä olevassa kodissaan huolehtimaan eläimestään, ja sen turkki pääsi kasvamaan hämmästyttäviin mittoihin. Karvat takkuuntuivat kiinni toisiinsa, ja jotkut koiran ruumiinosat joutuivat kokonaan satimeen.

Katso video koirahoitolan Facebook-sivuilta tästä.

Sen tassu, korva ja jalka olivat kokonaan turkkiin vuorattuja. Ginger pääsi helpompaan tilanteeseen pelastustiimin työn ansiosta, ja se leikattiin vapaaksi turkistaan. Otus joutui kuitenkin opettelemaan uudestaan kävelemään tapauksen jälkeen, uutisoi DMN-sivusto. Ginger etsii parhaillaan uutta kotia.