Kardashianit jakoivat kuntosalikuvan verkossa – pepputreeni käynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perheeseen kuuluva Khloe Kardashian on ollut viime aikoina ikävissä otsikoissa NBA-koripalloilijamiehensä pettämisskandaalin vuoksi. Lamar Odomin kerrottiin olevan myös vahvassa lääke- ja huumekoukussa. Khloen kerrotaan kuitenkin erohuhuista huolimatta seisovan miehensä rinnalla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Khloe Kardashian ei ole kuitenkaan jäänyt kotiin murehtimaan aviomiehensä ongelmia, vaan hän purkaa paineitaan kuntosalilla sisarensa Kendall Jennerin kanssa. Kaksikko ikuistettiin Kendallin jakamaan Instagram-kuvaan, jossa pääosissa ovat tosin neitosten varsin hyvinmuodostuneet takapuolet.

– Toimintakuva! Khloe treenaamassa takapuoltaan, Kendall Jenner kirjoitti.

Khloe Kardashianin ja Lamar Odomin avioliitto on ollut vaikeuksissa miehen pettämis- ja huumepaljastusten vuoksi. Koripalloilijan on epäilty kärsineen kahden vuoden ajan reseptilääkekoukusta, ja hän on väärinkäyttänyt muun muassa Oxycontin ja Ambien-nimisiä lääkevalmisteita, Radar Online raportoi. Mies on käynyt addiktionsa takia myös vieroitushoidossa.