Katie Pricen seksikuvat varastettiin: ”Synkkä pilvi hänen yllään”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittipovipommi Katie Price on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta raskautensa ajan. Strippari Kieran Haylerin nainut julkkis suutahti äskettäin siitä, ettei hänen annettu tilansa takia käydä solariumissa.

Tällä kertaa hän on kuitenkin järkyttynyt astetta dramaattisemmasta käänteestä. Vastikään uuden tulokkaan synnyttänyt Katie on mitä ilmeisimmin säilyttänyt kotonaan seksipitoisia kuvia hänestä ja eksästään, ja nyt kuvat on varastettu. Lähde kertoi Closer-lehdelle, että kuvat vietiin paria viikkoa pojan syntymän jälkeen.

35-vuotias Katie oli aiemmin huolehtinut siitä mahdollisuudesta, että kuvat päätyisivät verkkoon. Price stressasi myös sitä, miten materiaali vaikuttaisi suhteeseen nykyisen aviomiehen kanssa.

– Katie haluaa vain rentoutua, kun hän on nyt kotona. Hän on onnellinen tasapainoisesta kotiympäristöstä, mutta tämä tilanne tekee hänet haavoittuvammaksi kuin koskaan. Se on kuin synkkä pilvi hänen yllään, kertoi lähde lehdelle.

Viimeksi Katie Price oli seksiskandaalissa, kun hänen ja eksä Dane Bowersin yhteinen seksinauha vuosi julkisuuteen 2000-luvun alussa. Nainen on ollut puheissaan ronski kommentoidessaan seksielämäänsä, mutta äitiys on tehnyt hänestä rauhallisemman ja perhe-elämää kunnioittavan. Neito ei haluaisi uutta skandaalia, koska haluaa nauttia perheestään.