Julkinen masturbointi on nyt OK – Ruotsissa!

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisiin päätyy vähän väliä tapauksia, joissa astetta villimmät kansalaiset toteuttavat seksuaalisia tuntemuksiaan kadulla toisten ihmisten nähden. Julkista masturbointia on tapahtunut niin rannalla, työpaikalla kuin bussissakin.

Nyt aivan lähinaapuristamme löytyy maa, jossa julkinen itsensätyydyttäminen on hyväksyttyä. Ei tarvitse mennä kuin laivalla Ruotsiin, ja johan seksuaalinen tukahtuneisuus karisee alta aika yksikön. Uusi suhtautuminen määrittyi erään oikeusjutun kautta.

Heinäkuussa 65-vuotias ruotsalaismies otti pois shortsinsa Tukholman lähistöllä olevalla rannalla ja alkoi masturboida meressä. Häntä ei kuitenkaan kaiken yllätykseksi syytetty seksuaalisesta ahdistelusta. Sen sijaan mies vapautettiin oikeudessa syytteestä, koska tuomarin mukaan hän ei tähdännyt teollaan tietyn ihmisen huomioon.

Tuomarin mukaan kyse ei ollut rikoksesta, vaikka hänen mukaansa tulevaisuudessa julkista itsetyydytystä voitaisiin pitää häiriökäytöksenä ja asia tuomita sen mukaan, uutisoi Ruotsin The Local -sivusto.