Naisterapeutti tarjoaa hierontaa 110NN-rinnoillaan: ”Jännityksen lievitystä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hierontoja on olemassa monenlaisia, mutta yleensä alan ammattilaiselle menevä odottaa lähinnä kipualueiden, kuten selän ja niskan hierontaa. Joskus niitäkin tarinoita kuulee, joissa hieronta on mennyt seksuaaliselle tasolle.

Nyt otsikoihin on päätynyt georgialainen nainen, jonka hieromistekniikka on vähintäänkin erikoinen. 110NN-kokoiset jättirinnat omaava hierontaterapeutti Kristy Love antaa nimittäin asiakkaille jännityksen lievitystä rintahieronnalla. Hän siis käyttää isoa poveaan hieromisvälineenä.

Kuva: Kristy Love
Kuva: Kristy Love

34-vuotias nainen kauppaa verkkosivuillaan sekä tavallisia että sensuelleja hierontasessioita. Hänen repertuaariinsa kuuluu asiakkaiden ruumiinosien hieronta jättiryntäillä. Kristyn mukaan rintahieronta pitää asiakkaan keskittyneenä hetkeen ja antaa mahdollisuuden kokea oman luonteen eri puolia.

Valmistuttuaan hierojaksi Love ei aluksi saanut töitä lähes ollenkaan, koska ihmiset pitivät hänen kokoaan esteenä. Hän antoi hierontoja kotonaan, ja eräs asiakas kysyi, voisiko hän tehdä sen ilman paitaa. Tuolloin nainen ymmärsi, että rintahieronnalla voisi tienata.

Nykyään hänen päiväpalkkansa on yli 1.000 euroa, koska hän veloittaa noin 240 euroa yhdestä sessiosta. Hieronta-alan muut ammattilaiset tuomitsevat Kristyn tämän tekniikan ansiosta. Heidän mukaansa naisen tyyli muistuttaa enemmän seksityön tapoja kuin oikeaa asianmukaista hierontaa, uutisoi Huffington Post -lehti.