Popkaunotarta ei ole tunnistaa meikittömänä – paparazzi ikuisti homssuisena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen laulajatähti Christina Milian tunnetaan panoksestaan r&b-musiikin saralla, vaikka viime vuosina tähti on keskittynyt enemmän perhe-elämään julkisuuden sijaan. Parhaillaan hän kilpailee Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Nyt Christina on ikuistettu paparazzikuviin tanssistudion edustalla tanssipari Mark Ballasin kanssa. Meikitön neito erosi todella paljon siitä kaunottaresta, joka on totuttu näkemään punaisella matolla. R&b-diiva oli varsin homssuinen näky flanellipaidassaan ja sekavalle poninhännälle kietaistussa kampauksessaan.

Kriitikot ovat verranneet Milianin musiikillista tyyliä Janet Jacksoniin ja Aaliyahiin. 31-vuotias neito on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’. Häntä on nähty myös elokuvissa ja televisiosarjoissa.