Emma Watson hurmasi niukassa yläosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi maailman tietoisuuteen jo 10-vuotiaana ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Näyttelemisen ohessa Watson on tehnyt töitä mallina ja opiskellut yliopistossa.

23-vuotias näyttelijäkaunotar on tehnyt viime vuosina myös pesäeroa vanhaan lapsitähden imagoonsa ja Harry Potter -rooliinsa. Nyt Emma Watson nähtiin GQ-lehden Men of the Year -gaalassa tavanomaista tyyliään rohkeammassa asuvalinnassa. Tähden päällä nähtiin katseet kääntävä, varsin niukka valkoinen toppi.

Emma Watson nähdään parhaillaan The Bling Ring -elokuvan pääosassa. Leffauran ohella hän on kuitenkin poseerannut jo parin vuoden ajan mallina muun muassa Burberryn mainoksissa. Watson opiskelee yliopistossa englanninkielisen kirjallisuuden tutkimista.