Lady Gaga tunnistamattomana lehden kannessa – rintaliivit pukematta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga on vuosien mittaan nähty niin erilaisissa asukokonaisuuksissa, että joissain niistä tähteä ei ole tunnistaa omaksi itsekseen. Pitkälle meneviin performansseihin mieltynyt laulajatar poseeraa tällä kertaa V-lehden kannessa lähes tunnistamattomana.

ladygagavmagazine20092013

Poppari nähdään tummassa, sekaisessa lyhyessä peruukissa, punaisessa glittertakissa ja avonaisissa farkuissa. Neitokaisen tyyli muistuttaa kuvassa rokkari Suzy Quatroa. Gaga on kuvannut yhteensä neljä erilaista kantta V-lehden syksyn numeroon, ja tämä kuva on niistä yksi.

Gaga taitaa ironian, sillä tähti nähtiin vastikään New Yorkissa kadulla kävelemässä pussi päässään. Hänen sanomansa jäi epäselväksi, mutta ainakin laulajatar onnistui kiinnittämään pukeutumisellaan jälleen paparazzien huomion.