Mies löysi 4,2 miljoonaa voittaneen lottokupongin – palautti viranomaisille!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka vuosien takaa tuttu slogani kaikuu, että suomalainen voittaa aina, saa suurin osa kansalaisistamme vain haaveilla Loton muhkeasta jättipotista. Vasta äskettäin joku helsinkiläinen nappasi pankkitililleen yli 12 miljoonan euron voiton.

Nyt maailmasta on löytynyt kaiketi kaikkien aikojen rehellisin mies, jonka ei voi ainakaan sanoa olevan ahne lottovoittojen perään. Manuel Rieja Gonzalez löysi nimittäin Loton voittokupongin, jolla olisi saanut lunastettua 4,2 miljoonan euron summan. Mies kuitenkin palautti kupongin viranomaisille, koska se ei ollut hänen ostamansa.

Kuponkia on jo kertaalleen yritetty saada uudelle omistajalle vilunkikonstein, mutta aitoa voittajaa ei ole vielä löydetty. Viranomaiset pitävät kuponkia hallussaan kahden vuoden ajan, jja sen jälkeen voittoa ei voi enää lunastaa. The Stir -lehden mukaan moni onkin ehdottanut, että mikäli voittoa ei lunasteta, voitaisiin summasta lahjoittaa ainakin osa Gonzalezille. Mies itse työskentelee lottokuponkien myyjänä.