Nicole Scherzinger jakoi auliisti alusvaatekuviaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tyttöbändi Pussycat Dollsin riveistä maailmanmaineeseen noussut Nicole Scherzinger on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Taannoin kaunotar vietti rentoutumislomaa kotiseudullaan Havaijilla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nicole Scherzinger tullaan pian näkemään vierailevana tähtenä Yhdysvaltalaisen ABC-kanavan Mixology-komediasarjassa. Ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä tunnettu laulajatar jakoi sarjan kulisseista Instagram-otoksia. Kuvissa Nicole nähdään mustissa rintaliiveissä ja vintage-tyylisessä hameessa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

F1-kuski Lewis Hamilton ja Nicole tunnetaan kuuluisana on-off-parina, joka eroaa säännöllisin väliajoin palatakseen taas yhteen. Aiemmin ongelmana julkkisparilla on ollut muun muassa yhteisen romanttisen ajan puute, sillä työ vie heitä aika ajoin eri mantereille.