Äiti jätti 7 lastaan motelliin – lähti itse lomalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Saamme lukea uutisia huonosti käyttäytyvistä vanhemmista surullisen usein. Nyt eräs seitsemän lapsen äiti on tehnyt niin röyhkeän tempun, että se ei hevillä unohdu ihmisten mielistä. Hän nimittäin jätti kaikki lapsensa omilleen motelliin viikonlopuksi ja lähti itse lomalle.

Tarina kuulostaa entistäkin uskomattomalta, kun pottiin lisätään se, että nuorin lapsista oli vasta kolme kuukautta vanha. 29-vuotias Berdanette Hester jätti lapset satojen kilometrien päähän Georgiaan motelliin koko viikonlopuksi ilman ruokaa ja lähti itse Miamiin, uutiskanava WSB TV raportoi.

Koko katraasta piti huolta naisen vanhin lapsi, kymmenenvuotias poika, joka oli ruokkinut nuorinta lasta äidinmaidonkorvikkeella. Muut lapset, eli kaksivuotias, kolmevuotias, kuusivuotias, seitsemänvuotias ja kahdeksanvuotias, olivat olleet ilman ruokaa isoveljensä tavoin. Lopulta vanhin lapsi sai apua majoitusliikkeen työntekijältä. Moni on arvellut, että äiti on tehnyt saman aiemminkin, koska lapset olivat odottaneet kiltisti äitiään huoneessa lähtemättä mihinkään.