Aseistettu humalainen aikoi ratsastaa lähes 1 000 kilometriä – poliisi ehti hätiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina ei aikuisenkaan miehen järki leikkaa, varsinkaan jos kyseinen henkilö on nauttinut runsaasti miestä vahvempaa juomaa. Nyt Coloradosta kotoisin oleva mies on pidätetty humalaisena ratsailta.

45-vuotias Patrick Neal Schumacher oli hypännyt hevosen selkään matkustaakseen lähes 1.000 kilometrin matkan veljensä häihin Brycen kaupunkiin, Utahiin. Autolla matka ei olisi taittunut siksi, koska mies oli aiemmin menettänyt ajokorttinsa.

Schumacherin outo käytös herätti huomiota liikenteessä. Hän vaelteli meluisan autoliikenteen seassa ja muun muassa löi hevostaan. Miehen mukaan hän yritti huiskaista oikeasti kärpästä pois eläimen päältä, mutta selitys ei mennyt läpi.

Hevosratsastaja ei läpäissyt virkavallan alkoholitestejä ja hänet pidätettiin humalassa ratsastamisesta ja liikenteen vaarantamisesta. Miehen selkärepusta löytyi matkaan pakattuja tavaroita, kuten pistooli, oluttölkkejä ja mukana oli myös Bufford-niminen koira, uutisoi CU Independent -sivusto.