Radiokanava pelastaa kuulijan Justin Bieberiltä – lähettää ulkomaille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eri mediat järjestävät usein kilpailuja siitä, kuka pääsee tapaamaan idoliaan maassa järjestettävän konsertin aikana. Kilpailuissa saattaa myös voittaa tuotepalkintoja. Nyt eräs uusiseelantilainen radiokanava tekee päinvastoin. Se nimittäin lähettää kuuntelijansa pois maasta Justin Bieberin konserttikiertueen ajaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uudessa-Seelannissa kuuluva The Rock FM on järjestänyt kuuntelijoilleen kilpailun, jonka palkintona on saada lennot ja ylläpito jossain toisessa maassa siksi aikaa, kun maailman suosituin teinipoppari saapuu maahan konsertoimaan. Palkintoon kuuluu lentojen lisäksi myös hotelli ja oheistoimintaa. Radiokanavan tempaus huvittaa netinkäyttäjiä ja kilpailuvideo leviää ympäri nettiä.

Justin Bieber teki elokuussa musiikkihistoriaa levymyynnin saralla. Recording Industry Association -säätiö luovutti Bieberille palkinnon, koska hänen Baby-singlensä myynti ylitti timanttilevyn rajan, joka on 12 miljoonaa kappaletta. Lisäksi kappale on nyt säätiön mukaan kaikkien aikojen eniten myyty digitaalinen musiikkisingle.