Sara Sieppi haukkui Tepon: ”Niin pelle jätkä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan majaileva entinen missikaunotar Sara Sieppi on ollut ehkä hiljaisin asukas koko talossa, ja ennen pois lähtöään myös Frederik kertoi kuolevansa tylsyyteen, jos joutuisi asumaan talossa kaksin Siepin kanssa. Viime päivinä Sara on kuitenkin hieman lämmennyt.

Eilen Sara raivostui saunassa Tepolle, joka oli ennen Big Brotheria lähetellyt hänelle viestejä. Viime viikolla Teppo provosoi Mariannea niin pitkään, että tämä iski miestä avokämmenellä kasvoihin. Teppo puuttui itsekin Mariannen fyysiseen koskemattomuuteen, mutta vain Marianne poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi.

Nyt Sara avautui entisestä Hunks-tanssijasta Aleksille, eikä hän säästellyt sanojaan. Häntä ärsytti erityisesti Tepon jatkuvat kommentit hänen rauhallisuudestaan.

– Mä en jaksa enää. Mullakin on joku raja. Mä oon nyt kolme viikkoa kuunnellut sitä samaa paskaa mitä se koko ajan selittää. Mä sanoin sille, että mee pois, en mä jaksa kuunnella sua. Ei mun tarvis olla sellaisen ihmisen kanssa edes samassa tilassa, Sara kertoi saunan tapahtumista.

Lisäksi Teppo oli vihjannut Saran olevan kiinnostunut hänestä.

– Vuosisadan läppä! Se on niin pelle jätkä, ettei oo toista. Eihän se tee mitään muuta ku juo. Se on niin julkisuushakuinen ihminen kuin voi vaan olla. Menis vaan sinne lapsensa luo, Sara Sieppi sivalsi.