Simon Cowell jättää poikansa perinnöttömäksi? Jättiomaisuus eläimille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimoguli Simon Cowell on tulossa isäksi, sillä hänen rakastajattarensa Lauren Silverman odottaa parin yhteistä poikalasta. Mies onkin tehnyt parhaansa sopeutuakseen isyyteen ja sitä seuraavaan elämänmuutokseen.

Kaikesta Simon ei kuitenkaan aio luopua lapsen takia. Mies ei nimittäin aio testamentata 350 miljoonan dollarin omaisuuttaan tulevalle pojalleen, koska uskoo rahoilla olevan parempaakin käyttöä. Moguli avautui asiasta Esquire-lehdelle.

– Jätän rahani jollekulle. Luultavasti hyväntekeväisyyteen – lapsille ja koirille. En usko siihen, että rahaa pitäisi antaa sukupolvelta toiselle. Perintö on siinä, että toivottavasti annoit ihmisille tarpeeksi mahdollisuuksia, että he pystyivät pärjäämään, ja annoit heille aikaasi, opetit heille sen, mitä tiesit, kertoi Simon Cowell lehdelle.

53-vuotias mies suhtautui aluksi varauksella isyysuutiseen, mutta aikoi jo jokin aika sitten esitellä raskaana olevan rakastajattarensa omalle äidilleen. Newyorkilainen seurapiirikaunotar Lauren saakin pian tavata Julie Brettin Britanniassa Simonin kotikentällä. Cowellille on tärkeintä, että hänen elämänsä tärkeimmät naiset muodostavat vahvan siteen.