Sophie Tweed-Simmons paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

KISS-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta oli seurustellut 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Rokkari on aiemmin vannonut, ettei hän aio mennä koskaan naimisiin.

Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär Sophie kuvattiin eilen telmimässä Tyynen valtameren aalloissa Havaijilla, jossa hän lomailee yhdessä poikaystävänsä kanssa. Sophie osallistui taannoin X Factor USA -ohjelman koelauluihin ja pääsi jatkoon Adelen Make You Feel My Love -kappaleella.

Sophie Tweed-Simmons on amerikkalainen realitytähti, joka on KISS-basisti Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär. Laulajana uraa parhaillaan aloitteleva Sophie on nähty perheen elämästä kertovan oman realitysarjan lisäksi myös muun muassa X Factor -laulukilpailussa.