BB-talon uusi asukas on Esko Eerikäinen: ”Tepolle käytöstapoja!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon astelee aivan näillä hetkillä kaksi uutta asukasta, joista ensimmäisenä studioyleisölle esiteltiin illan ensimmäinen tulokas, joka on Esko Eerikäinen. Hänen saapumisensa tulee olemaan kova isku talossa jo olevalle Tepolle.

– Mä luulen, että se on Tepolle sellainen paikka, että hän ottaa mut tueksi ja turvaksi, tai sitten hän säikähtää ihan helvetisti. Se tietää, että nyt tulee kaveri, joka panee hommat järjestykseen ja opettaa jotain käytöstapoja, Esko Eerikäinen kertoi studiossa.

Mahdollisesti jopa historian tylsintä suomalaista Big Brother -tuotantokautta värittää lisäksi huomenna taloon tilapäisesti asteleva kierrätysasukas Niko Saarinen, joka suuntaa kameroiden eteen nyt jo kolmannen kerran. Ensimmäinen kerta päättyi näyttävästi raivokohtaukseen, kun Niko heitti viinilasin lattialle ja hänet poistettiin talosta.