Koirat ja kengät koominen yhdistelmä – katso hervoton video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että ihminen olisi luotu kulkemaan paljain jaloin, sillä vääränlaiset kengät saattavat pahimmassa tapauksessa muuttaa jopa ryhtiä ja lihaksistoa. Koirille saatetaan pukea töppösiä esimeriksi kovilla pakkasilla, mutta aina jaloittelu ei mene kuin Strömsössä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hauska videokooste näyttää ensimmäistä kertaa kengät jalassa toikkaroivia haukkuja. Koirat nostelevat hassusti jalkojaan ja näyttävät jalkineissaan suloisilta. Osa koirista tekee suorastaan piruetteja tossujen takia.

Kerroimme taannoin ilmiöstä, jossa koirille puettiin sukkahousuja ja kenkiä, ja niistä otettiin valokuvia verkkoon. Tämä koiravideo on kuitenkin kymmenen kertaa hauskempaa katsottavaa, sillä hauvat näyttävät suorastaan koomisilta omituisesti tepastellessaan. Toivottavasti omistajat eivät kiusaa lemmikkejään turhaan, vaikka koirilla saattaa mennä hetki ennen kuin ne tottuvat jalkineisiin.