Kardashianien äidin bikinikuva suututti fanit: ”Jätä poseeraaminen tyttärillesi!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vastikään synnyttänyt kurvikuningatar Kim Kardashian peittelee vielä vartaloaan, joten jonkun Kardashianeista oli paljastettava jotain mediajulkisuuden nimissä. Niinpä perheen äiti Kris Jenner julkaisi Instagram-profiilissaan seksikkään bikinikuvan, jossa nainen esitteli hyvin säilynyttä kehoaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Fanit eivät kuitenkaan ole sitä mieltä, että kuusikymppisiään lähestyvän julkkiksen pitäisi enää poseerata moisissa kuvissa. Kris on saanut tylytystä osakseen 1,9 miljoonalta Instagram-seuraajaltaan. Monet heistä muun muassa epäilevät, että kuvia olisi jollain lailla photoshopattu, uutisoi Radar Online -lehti.

– Pyydän, Kris. Jätä poseeraaminen tyttärillesi. Pyydän, kirjoitti käyttäjä @nolwah naiselle.

– Jos tuo ei ole muokattu, niin en tiedä mikä on! Kirjoitti @jessicafrithx-niminen käyttäjä blogiin.

– Tuo vanha ämmä yrittää liian kovasti, kirjoitti eräs fani.

Kris Jenner ei ole koskaan arastellut esitellä treenattua vartaloaan. Hänen rohkeutensa on aiheuttanut ristiriitaisia mielipiteitä aiemminkin. Viimeksi hän poseerasi muun muassa Australian New Idea -lehden kannessa bikineissä.