Humalainen yritti manata 80-vuotiasta tyttöystäväänsä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Henkien manaaminen on aihe, jota tavataan kauhuelokuvien lisäksi joskus myös tosielämässä. Eräs kiinalainen mies halusi esimerkiksi taannoin häätää demonit pois naisen vaginasta. Nyt floridalainen 54-vuotias mies on pidätetty erikoisesta syystä.

Mies vangitsi 80-vuotiaan tyttöystävänsä kotiinsa ja yritti suorittaa hänelle manausta. Kolme vuotta yhdessä asuneen pariskunnan manaussessiot alkoivat, kun mies yritti saada paholaista pois naisesta. Mies otti patterit pois naisen puhelimesta, jotta tämä ei voinut soittaa apua.

Sen jälkeen hän vei tältä auton avaimet ja tukki ulospääsyreitin, joka kulki autotallista. Seuraavana päivänä naisen onnistui soittaa poliiseille, jotka löysivät uhrin kotoaan mustelmilla ja naarmuilla.

Mies oli kotisohvallaan umpitunnelissa, eikä muistanut tapahtumia. Hänen mukaansa itkeskelevä tyttöystävä aloitti riidan, koska hän oli hullu. Manaaja pidätettiin ja häntä syytetään vanhuksen pahoinpitelystä ja luvattomasta vangitsemisesta, uutisoi Tamba Bay Times -sivusto.