Rion Paige heti X Factor -tähdeksi: ”Uskomaton suoritus!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauempaa katsoen X Factor -kilpailun lavalle astellut neito muistutti etäisesti Taylor Swiftiä. Jacksonvillestä, Floridasta kotoisin oleva Rion Paige esitti Yhdysvaltojen kykyjenetsintäkilpailussa Carrie Underwoodin Blown Away -kappaleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokainen on miltei sokea oikeasta silmästään, ja hänellä on geneettinen sairaus, jonka takia hänen kätensä nivelet ovat taipuneet voimakkaasti. Rion kertoi tuomareille purkavansa turhautumistaan musiikkiin, ja hän liikutti kuuntelevan yleisön tulkinnallaan.

– Olen niin vaikuttunut sinusta juuri nyt, enkä voi uskoa vaikeuksia, joita olet kokenut ja kuinka positiivinen silti olet. Luulen, että jokainen tässä huoneessa voi oppia jotain sinulta tänään, kertoi Demi Lovato neidolle upean esityksen jälkeen.