Gene Simmonsin näyttävä tytär kuvattiin vesileikeissä Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär Sophie Tweed-Simmons kuvattiin aiemmin tällä viikolla telmimässä Tyynen valtameren aalloissa Havaijilla, jossa hän lomailee parhaillaan yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Nyt paparazzit ovat ikuistaneet nuoren kaunottaren pitämässä hauskaa meren aalloissa. Vauhdikkaissa vesileikeissä Sophie heitettiin useampaan kertaan veteen näyttävästi.

Sophie Tweed-Simmons on amerikkalainen realitytähti, joka on KISS-basisti Gene Simmonsin ja entisen Playboy-malli Shannon Tweedin tytär. Laulajana uraa parhaillaan aloitteleva Sophie on nähty perheen elämästä kertovan oman realitysarjan lisäksi myös X Factor -laulukilpailussa, jonka koelauluista hän pääsi jatkoon Adelen Make You Feel My Love -kappaleella.

KISS-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta oli seurustellut 28 vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Rokkari on aiemmin vannonut, ettei hän aio mennä koskaan naimisiin.