Vaimoa hakannut elokuvatähti purki raivoaan: ”Minusta tulee itse Saatana!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen elokuvatähti Terrence Howard on ollut viime aikoina julkisuudessa avioero-sotkujensa ansiosta. Hän yritti sopia välejään ex-vaimo Michelle Ghentin kanssa yhteisellä lomamatkalla, mutta se ei onnistunut. Nainen julkaisi taannoin kuvia, joissa näkyi jälkiä miehen väitetyistä pahoinpitelyistä.

Oikeusdokumenttien mukaan parin väleistä on jälleen paljastunut uusia ulottuvuuksia. Viime huhtikuussa sattuneiden riitojen aikana Terrence Howard uhkasi tappaa sekä itsensä että ex-vaimonsa. Ghent kuulusteli tähteä tämän kännykästä löytyneistä naisten puhelinnumeroista, kun pari oli sopimassa välejään.

Howard suuttui ja heitti naisen tietokoneen ikkunasta, minkä jälkeen tönäisi eksänsä maahan kahdesti. Sitten hän uhkasi tappaa itsensä ja Michellen. Välikohtauksen jälkeen miestähti lähetteli naiselle vielä karmivia tekstiviestejä, joissa hän purki raivoaan sanallisesti.

– Jos nämä ovat hyvästit, sitten vihaan kaikkea ja käytän lahjojani ihmiskunnan tuhoamiseen. Minusta tulee itse Saatana! Olit viimeinen tilaisuuteni rakastaa. Tapoit viimeisen valontuikkeen minussa. Nyt pimeys on alkanut! Vihaan kaikkea takiasi – Antikristus on täällä! Kirjoitti Howard Gawker-sivuston mukaan.

44-vuotias Terrence Howard on menestynyt myös elokuvissa kohtalaisesti. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Hamekyttä, Crash, Ray, Iron Man ja The Butler.