Tämä näyttävä bikinikaunotar pokasi Rihannan laulajarakkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiistanalainen r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä. Artisti on nimittäin vuoronperään seurustellut poptähti Rihannan ja mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Sittemmin Rihanna on kuitenkin saanut väistyä vietnamilaissyntyisen mallin edestä.

Karrueche Tran on parhaillaan viettämässä Chris Brownin kanssa lomaa aurinkoisessa Miamissa. Rantaelämästä nauttinut pariskunta ikuistettiin kuviin, joista ilmenee etteivät 25-vuotiaan mallikaunottaren pilkulliset bikinit peitelleet liikoja.

Karrueche Tran oli taannoin mukana, kun Chris Brown kolaroi autonsa. Tapaus on poliisitutkinnassa ja voi viedä Brownin jopa vankilaan, mikäli laulaja katsotaan syylliseksi. Taannoin Karrueche julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.