Kehonrakentaja kuin Arnold Schwarzeneggerin kopio – hämmentävä yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs historian kuuluisimmista kehonrakentajista lienee elokuvatähtenä ja Kalifornian kuvernöörinäkin myöhempinä vuosina tunnettu lihaskimppu Arnold Schwarzenegger. Mies voitti 1970-luvulla Mr. Olympia -kehonrakennuskilpailun seitsemän kertaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bodaus on muuttunut niistä päivistä, sillä aiemmin tavoiteltiin urheilullisempia muotoja. Haettiin niin sanottua voimamiestä, ja monet bodatut komistukset menestyivät myös myyttisissä sankarielokuvissa, kuten Herkulesta ja Conan barbaaria näytellyt Iso-Arska.

Nykyään vähemmälläkin lihasmassalla voi jo pärjätä alan kilpailuissa. YouTube-videolla nähdään nyt eräs 22-vuotias bodaaja Calum Von Moger, joka muistuttaa tietyissä kohdissa yllättävän paljon aikamme suurinta kehonrakentajaa, Schwarzeneggeria.