Lamborghini katkesi kahtia rajussa turmassa

Ohhoh! · Stara.fi

Ökykalliit autot joutuvat harvakseltaan onnettomuuksiin, mutta kun ne joutuvat, voi lopputulos olla tavallista rajumpi. Nyt niin on käynyt New Yorkissa, jossa valkoinen Lamborghini Aventador -urheiluauto suostui tieltä ja leikkautui kahtia törmäyksen voimasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

New Yorkin Brooklynissä sijaitsevat valvontakamerat tallensivat tapauksen, jossa Lamborghini joutui väistämään eteensä kääntynyttä henkilöautoa sillä seurauksella, että se ajautui väistöliikkeen takia päin tien vieressä kasvanutta puuta.

Puuhun osuessaan urheiluauto katkesi kahteen osaan ja osat levisivät kymmenen metrin päähän toisistaan. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti. Lamborghinin nopeus ei ollut päätähuimaava, joten auton katkeamista kahteen osaa on ihmetelty verkossa.