Valokuva julki! Tältä Rihanna näyttää ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken seuratuimpiin kuuluva poptähti Rihanna tunnetaan artistina, jolle kohun herättäminen ei ole mitään uutta olipa kyse sitten paljastavien vaatteiden käyttäminen tai muut erikoiset tempaukset. Taannoin neitokainen esitteli internetissä peniskäsilaukkuaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Rihanna on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa jokseenkin epätyypillisellä tavalla. Laulajatar jakoi Instagram-palvelussa kuvan, jossa hän tuijottaa kameraan meikittömillä kasvoilla. Laulaja näyttää kuvassa juuri heränneeltä, mutta todistaa olevansa kaunis näky myös au naturel -tyylillä.

– Mitä nyt? Rihanna kirjoitti kuvatekstissä.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Taannoin Rihanna oli pitkällä maailmankiertueellaan, joka päättyi Helsinkiin. Sittemmin hän on lomailun ohessa tehnyt vain pari irtokeikkaa.