Mad Men -povipommi kuumempi kuin koskaan ennen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks on noussut tunnetuksi erityisesti huippusuositun Mad Men -televisiosarjan tähtenä. Näyttelemisen lisäksi punatukkainen kaunotar tunnetaan myös näyttävistä muodoistaan.

38-vuotias näyttelijätär on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta hän näyttäytyi vuoden 2013 Emmy-gaalassa aviomiehensä Geoffrey Arendin kanssa. Christina Hendricks piti asuvalinnallaan huolen siitä, etteivät hänen maailmankuulut muodot jääneet huomaamatta tälläkään kertaa.

Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Hän on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Detachment ja Drive. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.