Justin Bieber heitti räppäriystävänsä kadulle – varastivat popparilta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Lil Twist tunnetaan musiikkiuraansa paremmin siitä, että hän kuuluu ystävänsä Lil Zan kanssa Justin Bieberin läheiseen ystäväpiiriin. Nyt kanadalaisen popparin ympärillä lokkeilevat nuoret miehet ovat lentäneet pihalle Bieberin asunnosta.

Häädön takana on Justin itse. Hän heitti Lil Twistin ja Lil Zan pihalle, koska he olivat järjestäneet Bieberin asunnossa suuria bileitä ja samaan aikaan asunnosta oli kadonnut kalliita koruja ja laulajan henkilökohtaisia tavaroita. 19-vuotias Bieber oli raivoissaan kaksikolle, sillä he olivat elostelleet hänen asunnossaan sillä aikaa, kun hän itse työskenteli toisaalla. Justin ei tiedä, kuka tavaroita oli varastanut, mutta molemmat hulttiot saivat luvan lähteä.

Justin Bieber yrittää nyt parantaa imagoaan saatuaan liian paljon kritiikkiä pahan pojan käytöksestään. Hän on bilettänyt liikaa ja ilmestynyt konsertteihinsa myöhässä. Lisäksi mies on osoittanut epäkunnioittavaa käytöstä fanejaan kohtaan. Kuorta on yritetty kiillottaa muun muassa sillä, että hän lahjoitti Singaporen konserttiinsa 30 lippua orpokodin lapsille ja esiintyi peräti 15 minuuttia ennen aikojaan.

Nyt Lil Twist ja Justin Bieberin toinen ystävä Lil Za havittelevat omaa uraansa realitytelevision parissa. Lil Za kertoi kaksikon suunnittelevan sarjaa, jossa seurattaisiin Lil Twistin uraa nousevana räppärinä. Miesten suunnitelmiin kuuluu tietenkin saada myös Justin Bieber näyttäytymään sarjassa ”silloin tällöin”.

Lil Twist on joutunut pahoinpitelyepäilysten kohteeksi, ja lisäksi hän on muun muassa kaahaillut Bieberin autolla ja jäänyt kiinni kannabiksen polttamisesta. Äskettäin poptähden manageri Scooter Braun haluaisi tämän viettävän vähemmän aikaa Lil Twistin kanssa. Braun on kuvaillut räppäriä tähdelle vahingolliseksi loiseksi.