Tätä seksisymbolia ei uskoisi 73-vuotiaaksi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raquel Welch on amerikkalainen näyttelijätär, joka saavutti jo teini-iässä menestystä kauneuskilpailuissa. Welchin tähdittämistä elokuvista ei tullut koskaan suuria kassamagneetteja, mutta nainen kohosi silti yhdeksi 1960 ja 1970-lukujen nimekkäimmistä seksisymboleista.

Raquel Welch osallistui viikonloppuna Beverly Hillsissä järjestettyihin Emmy-gaalan ennakkojuhliin. 73-vuotias näyttelijätär saapui paikalle ihonmyötäisessä leopardikuvioisessa mekossa, ja todisti jälleen olevansa ikäisekseen erittäin tyrmäävä näky.

Raquel Welch nousi tähteyteen Fantastinen matka -tieteiselokuvan kautta. Hän on näytellyt myös esimerkiksi filmeissä Bedazzled, Bandolero! ja Blondin kosto. Viime vuonna valittiin kaikkien aikojen seksikkäin nainen ja Welch oli tässä listauksessa toisena. Hän jätti taakseen muun muassa Marilyn Monroen, Madonnan ja Angelina Jolien.