Poikaystävä hakkasi BB-Anne-Marin: ”Koko eteinen lainehti verestä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tuntemattomimpiin tällä hetkellä lukeutuva asukas Anne-Mari Miettinen on vilahtanut aiemmin Matkaopas-realitysarjassa. Eilen illalla hän paljasti muille asukkaille saunassa mistä on saanut otsallaan olevan arven. Tarinan traagisuus yllätti kaikki.

– Entinen poikakaveri löi mua hiuslakkapullolla. Mulla aukes tästä kokonaan. Lihakset ja kaikki, Anne-Mari kertoi osoittaen sormella silmäkulmaansa.

– Se oli ihan hirvee tunne. Mä pyörryin siinä ja sit kun mä heräsin, niin mä näin vaan verta. koko eteinen lainehti verestä, kun päästä sitä tulee paljon. Se laittoi ensin paperin tohon, ja sit kun mä näin sen, niin tää lepahti tästä auki ja sieltä tuli lisää verta. Hyi hitto se oli hirveetä. Se oli pitkään tosi pahan näköinen. Se oli kova paikka nuorelle naiselle, että kasvot menee, Anne-Mari kertoi.

– Pakkohan se oli soittaa poliisit, kun ambulanssi mut haki. Se tapahtui kolme vuotta sitten kännissä, kun oltiin tultu baarista. Sen jälkeen jatkettiin seurustelua vielä vähän aikaa, mutta ei siitä mitään tullut. Ei ollut suomalainen poikaystävä, mutta Suomessa me kuitenkin tavattiin.

– Kävikö se sun kimppuun? Esko Eerikäinen kysyi.

– Joo. se löi vaan kerran. Eiköhän se yksi kerta riitä. Se painoi jotain 120 kiloa ja mä 60 kiloa. olis lyönyt edes nyrkillä, kun silläkin saa ihan tarpeeksi pahaa aikaan, Anne-Mari totesi.