Koiranpentu söi pilailukakkaa – joutui hätäleikkaukseen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Koirat ovat kiinnostuneita lajitoveriensa ulosteesta. Se on fakta, jonka jokainen koiran omistaja tietää viimeistään eläimen kanssa lenkille lähtiessään. Joskus karvaturrin suuhun eksyy pieni kakkapapana, mutta yleensä siitä ei koidu eläimelle haittaa.

Toisin oli sekarotuisen Boo-koiranpennun laita, kun lemmikki erehtyi nielaisemaan pilailukakan suuhunsa. Eläin luuli muovista koirankakkalelua makupalaksi, koska se oli vahingossa joutunut koirankeksien joukkoon. Mustaturkkinen koira tuli heti sairaaksi syötyään esineen, ja se vietiin eläinlääkäriin.

Kuusikuukautinen Boo tarvitsi hätäleikkauksen, jotta lelu saatiin pois sen vatsasta. Toimenpide suoritettiin PDSA-järjestön Dundee PetAid -sairaalassa, minkä jälkeen vaara oli ohi. Lääkärien mukaan pilailuesine olisi voinut pahimmassa tapauksessa tappaa pienen pennun, jos se olisi tukkinut tämän suoliston, uutisoi Daily Mirror -lehti.