One Directionin fanit hengenvaarassa – yhtye varoitti Twitterissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction nauttii lähes eeppisestä fanihysteriasta, kun yhtyeen yleensä naispuoliset fanit tekevät kaikkensa, jotta näkisivät edes vilauksen ihailemistaan musiikkimiehistä. Toisinaan teinien käytös menee jo niin överiksi, että he vaarantavat toiminnalla henkensä.

Nyt One Directionin jäsenet ovat joutuneet puuttumaan tyttösten sekopäiseen toimintaa Australiassa. Liam Payne kehoitti faneja poistumaan heidän hotellinsa alueelta, koska lähimaastossa kuhisi maailman myrkyllisimpiä käärmeitä. Liam twiittasi, että heidän hotellinsa taakse leiriytyneiden tyttöjen kannattaisi pakata tavarat ja poistua, ennen kuin jollekin sattuu köpelösti.

Koska hänen neuvonsa menivät kuin kuuroille korville toisti hän saman myöhemmin, ja tällä kertaa entistäkin painokkaammin. Alueella on lukuisia kylttejä, joissa varoitetaan runsaasta myrkkytarhakäärmeiden populaatiosta. One Direction on parhaillaan Australian Barossa Valleyssa, Femail First raportoi.