Oravien ruokinta kulminoitui – naapurit hyökkäykseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Osa ihmisistä on eläinrakkaita ja ruokkii usein naapurustojen tai puistojen luontokappaleita, vaikka se olisikin kiellettyä. Toiset taas käyttävät aikaansa kyttäämällä muiden tekemisiä ja huomauttelemalla virheistä.

Tämä kahden ihmistyypin yhdistelmä on nyt poikinut esille väkivaltaisen tilanteen, jossa riita syntyi oravien ruokinnasta. Floridalainen mies hyökkäsi naapurinsa kimppuun, koska uhri ei suostunut lopettamaan puuhkahäntäisten pikkueläinten ruokkimista pähkinöillä, uutisoi WPBF-sivusto.

57-vuotias Eugene Oates pidätettiin lauantaina väkivallanteosta, kun hän yritti pakottaa naapuriaan Ernest Willetteä ulos tämän kodista käsivartta repimällä. Willette ruokki säännöllisesti oravia pähkinöillä, ja niiden kuoret päätyivät Oatesin kotipihan nurmikolle ja pihatielle, mikä raivostutti miestä.

Willette pääsi tapauksessa helpolla, sillä häneltä paikallistettiin kädestä tilanteen jälkeen vain pari naarmua. Naapuri pidätettiin ja hän pääsi äskettäin pois Indian Riverin piirikunnan vankilasta 500 dollarin takuusummaa vastaan.