Heidi Montag viettii vapaapäivää lasten kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähtiin taannoin Britannian Big Brother -talossa ohjelman julkkisversiossa. Julkkistyrkky pari herätti talossa kohua törkeällä käytöksellään ja putosi lopulta kilpailusta.

Nyt Heidi on ikuistettu lekottelemassa uima-altaalla Los Angelesissa yhdessä ystävänsä kanssa. Mukana oli myös joukko lapsia, joiden kanssa Heidi näytti tulevan hyvin toimeen. Neitokaisella ei itsellään ole vielä jälkikasvua, mutta sellainen lienee vain ajan kysymys. Mikäli hänen vartaloaan ei ole leikelty piloille raskautta ajatellen.

Heidi Montag on realityjulkkis, joka tunnetaan parhaiten silikonirinnoistaan ja lukemattomista kauneusleikkauksistaan, joihin hän oli taannoin myös kuolla. Julkkisten Big Brother -ohjelmassa blondi suuttui Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Hän itse harrasti talossa äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa ja aiheutti ärtymystä katsojissa ja muissa asukkaissa. Playboy tarjosi Heidille taannoin 3,7 miljoonaa alastonkuvista, mutta Montag ei suostunut.