Koirien kylvettäminen ei ole aina helppoa – videokooste parhaista hetkistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläimet ja lapset saattavat toisinaan niskuroida ennen kylpyhetkeä. Pesua vailla olevia olentoja voi houkutella veteen vaikkapa vaahdon tai palkintojen avulla. Kerroimme taannoin koirakaksikosta, joka ei malttanut pysyä poissa kylpyammeeseen lasketusta vedestä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkkoon on julkaistu video, jolla nähdään innoissaan kylpeviä sekä vettä pelkääviä koiria. Osa lemmikeistä tekee kaikkensa, jotta he eivät joutuisi pesulle. Vaikka osa koirista loppujen lopuksi nauttii kylpemisestä ja uimisesta, on veteen joutuminen monelle se puhdistautumisen pelottavin hetki.

Onneksi videolla näytetään myös koiria, jotka silminnähden nauttivat pesuhetkistä, vaahdosta ja lämpimästä vedestä. Suurin osa videon karvakuonoista yrittää kuitenkin vältellä märkää hetkeä viimeiseen saakka haukkumisella ja urimisella höystettynä.